Träningsläger Costa Blanca

 

Uppstart september 2018

Strand.jpg

Ge löpningen en boost!


Uppstarten blir september 2018 och är till för fasta tränings/kompis eller företagsgrupper.  Vi åker allt från "kortveckor" till längre resor. Vi  anpassar resan helt och hållet utifrån era önskemål.

Vill ni att jag kommer ut och besöker alternativt ringer er för att presentera vad jag har att erbjuda och hur ett upplägg skulle kunna se ut. Fyll då i formuläret nedan eller ring Peter Fröberg direkt +46 709 709 888. 

 

Det kommer att läggas nya banor och ny gräsmatta på idrottsplatsen under 2018.

Det kommer att läggas nya banor och ny gräsmatta på idrottsplatsen under 2018.

I Valenciaregionen där kuststräckan heter Costa Blanca ligger Denia som erbjuder fina möjligheter för träning för löpare. Fina anläggningar och en fantastisk utomhusmiljö i form av stränder och berg. 

Ta kontroll

Målet med lägret är att du ska få bättre koll på vad du behöver utveckla, jag kartlägger din fysik och din löpteknik och genom att göra det så hittar vi dina nycklar för hur du ska utveckla din löpning. Löpningen kommer att kännas lättare och du kommer hålla dig mer skadefri och förbättra dina löptider.

Hitta dina nycklar

Vi åker i mindre grupper så det under lägret ska finnas möjlighet för alla att få en bra support. På lägret jobbar vi kontinuerligt med att hitta dina "nycklar" som vi sedan målinriktat jobbar med för att förbättra. Jag tar reda på, instruerar och visar hur varje del ska lösas på bästa sätt. Efter lägret har ni skaffat er kunskap om er själva som ni inte haft innan, vi kan fortsätta ett samarbete eller så går ni vidare själva det ger sig.

Målet är att du:

- ska få en rejäl boost och känna dig hög högmotiverad.
- ska få koll på vad du behöver utveckla  fysiskt i i form av styrka och funktion samt löp teknik.
- ska få redskap för hur du ska åtgärda din fysik i form av styrka och funktion samt löpteknik.

 

Löp o funktionsscore
 

Jag filmar och gör olika tester inom löpning och fysik för att ta reda på vad du behöver utveckla för att bli en bättre löpare. 

Löpanalys tester på löpband för att kartlägga din löpteknik.

Löpanalys tester på löpband för att kartlägga din löpteknik.

Resa o boende

Jag har en lägenhet i Denia sedan två år tillbaks och känner såväl område, anläggningar och boende. Vi bor i lägenheter alternativt hotel som är c:a 1-2 km från idrottsplatsen, 300m från stranden och 2-3km från centrum. 

Pool 2.JPG

Kontakt