MIN FILOSOFI

* Jobba långsiktigt så ökar dina möjligheter att lyckas.

* Lär kroppen tidigt att röra sig rätt så ger du optimala möjligheter att utveckla  din skridskoåkning och puckhantering.
* Det är genom att lära sig alla övningar rätt som kroppen tar till sig träning på bästa sätt. 

 

Långsiktigt junior upplägg
 

Nästa generation

 

Uppstart 2018

Nu är tiden inne att bygga nästa generation, för din generation är det viktigt att skapa speed och lära dig kontrollera din egen kropp.  Rätt rörelsemönster i alla övningar i träningen är viktigt att du lär dig tidigt, då bygger du basen som sedan gör det lättare för dig att hantera kroppen på isen. 

Snabbhet

Det räcker att titta internationellt vad som händer så förstår man att hockeyn har gått från stor och stark till snabb och stark. Snabbhet efterfrågas mer och mer och ju snabbare du blir desto bättre balans och koordination behöver man ha för att kunna hantera kroppen och i slutändan pucken. Ju tidigare du kommer in på detta spår dest större chans har du att få en framgångsrik hockey karriär.

Din förening

Svensk ishockey har genom åren varit väldigt duktiga på att fostra bra hockey spelare, många föreningar gör ett fantastiskt jobb.  Din bas är din förening men jag hjälper dig med att spetsa till träningen ytterligare och då ökar du dina möjligheter att nå dina mål. 

Online

Du behöver inte bo i Göteborg utan vi kan över tid göra allt online. Inledningsvis behöver vi träffas så att jag kan testa av dig och lägga en plan för utveckling av fysiken som sedan är kopplade till att skapa rörelse på isen. Bor du i Göteborg eller i närheten så kan vi träffas 1-2 gånger/månad. Som du förstår så finns det beroende på förutsättningarna olika möjligheter. De finns idag väldigt bra möjligheter att via nätet kommunicera, skicka filmer mm. 

Förutsättningar

- Du satsar på att i framtiden spela i en internationell liga.  
- Du är beredd att kommunicera via nätet, filma och göra allt för att ge dig själv bästa möjliga förutsättningar.

Rörelse i centrum

Jag jobbar professionellt med att titta på rörelser och vet exakt hur en kropp bör röra sig för att vara följsam och hur man skapar en kropp som kan röra sig snabbt på isen. Min bakgrund är friidrotten där jag var coach i sprint grenar i stora mästerskap såsom OS, VM och EM. Jag har hållit på som fystränare i hockey i 10 år och haft förmånen att träna den yppersta eliten, jag vet vad som krävs jag lovar dig.

Är du intresserad fyll i nedan så tar jag kontakt eller ring Peter Fröberg +46 709 709 888.

Kontakt

Namn *
Namn
Mobilnummer
Mobilnummer