Lägenheten i Denia  

Lägenheten

Lägenheten ligger i ett väldigt tyst och lugnt område med ett fint pool område och utsikt mot bergen. En kort promenad på 300-400 meter tar dig till strand, restauranger och buss. Lägenheten är nymålad, nya möbler och maskiner är nyinköpta 2016. Denna lägenheten passar såväl par som barnfamiljer och har en fantastisk utsikt över poolområdet samt bergen. På vägen till stranden hittar du flera restauranger en del av dom är speciellt anpassade för barnfamiljer.

Det finns ett vardagsrum med kök (amerikansk kök) och ett sovrum. I sovrummet finns det en dubbelsäng och i vardagsrummet finns det en bäddsoffa med plats för 2 personer. Till centrum är det 3 km.

lägenhet o resturang.png

Området

Den röda pilen är där du bor(Calle Garseta Blanca 12). Ljusblå pilarna visar hur du kan gå en skön morgonrunda och köpa bröd, det ligger en liten supermarket vid torget (grön pil). På torget och vid havet finns många restauranger, klädaffärer och ett apotek. I detta område hämtar du nyckeln om du inte fått nyckeln innan av oss. Vid de brandgula pilarna, finns det restauranger har ni barn med mycket spring i benen så rekommenderar vi Voamar Denia som ligger till höger. Där finns en gräsmatta där barnen kan spela fotboll och leka i lekparken. Busshållplatsen in till stan ligger i detta område. Tiderna kan ni glömma "Spanien you know" det är bara att gå ner och ställa sig, inne från centrum har dom alltid gått i tid när vi åkt. Taxi in till stan kostar c:a 100kr.  Vid den mörkblå pilen ligger en lite dyrare restaurang (San Giuseppe).