MIN FILOSOFI
 

* Det handlar om att se hela människan.
* Det handlar om att bygga den fysiska träningen utifrån det som händer på isen.
* Det handlar om att ge allt av sig själv, utifrån sig själv varje dag.

 

Elitgrupp
 

I slutändan handlar det om att förädla din talang till det yttersta, mer och mer inriktas på att maximera alla delar och då framförallt dina starka sidor.  Över tid så förändras din livssituation, du har funnit din roll som hockeyspelare och en del har skaffat familj. Det blir än viktigare att se hela livssituationen och träningen i större perspektiv.

Många spelare har jag haft lång tid och jag ser en stor vinning i det då det finns ett stort värde i att lära känna spelaren både fysiskt och som person. Min ambition är att jobba långsiktigt för det är då man under lång tid kan utveckla och stödja på alla plan. Det är det långsiktiga som maximerar fysiken och håller skador borta och det är då dom stora resultaten kommer.

Jag är väldigt utvecklings inriktad och vill alltid komma vidare steg för steg. Jag tror för att t.o.m vara på samma nivå som innan så behöver du vilja utvecklas annars är risken stor att du blir sämre. Jag har mött många bra hockeyspelare samt även elitidrottsmän inom andra idrotter och dom som lyckas har ett starkt driv att utvecklas, det är en livsviktigt nyckel tro mig.

Kontakt

Peter Fröberg +46 709 709 888