MIN FILOSOFI

* Det handlar om att tänka vad man gör om 20 år och göra det nu, det är då man tar täten. Vägen till den tanken är att nyfiket söka nästa utmaning.
* Det handlar om att sätta rörelse i centrum.

 

Online hockey

Min ambition är alltid att se framtiden och ligga längst fram i utveckligen det har det alltid varit och kommer alltid att vara. 

Snabbhet

Hockeyn har gått från stor och stark till snabb och stark. Snabbhet efterfrågas mer och mer och ju snabbare man blir desto bättre balans och koordination behöver man ha för att kunna hantera kroppen och i slutändan pucken. Detta tankesätt är inget nytt för mig utan det har jag haft med mig redan från början, snabbhet och rörelse har alltid stått i centrum. 

Online

Du behöver inte bo i Göteborg utan vi kan över tid göra allt online. Inledningsvis behöver vi träffas så att jag kan testa av dig och lägga en plan för utveckling av fysiken som sedan är kopplade till att skapa rörelse på isen. Bor du i Göteborg eller i närheten så kan vi träffas 1-2 gånger/månad. Som du förstår så finns det beroende på förutsättningarna olika möjligheter. De finns idag väldigt bra möjligheter att via nätet kommunicera, skicka filmer mm. 

Förutsättningar

- Du är beredd att kommunicera via nätet, filma och göra allt för att bli så bra som möjligt.

Rörelse i centrum

Jag jobbar professionellt med att titta på rörelser och vet exakt hur en kropp bör röra sig för att vara följsam och hur man skapar en kropp som kan röra sig snabbt på isen. Min bakgrund är friidrotten där jag var coach i sprint grenar i stora mästerskap såsom OS, VM och EM. Jag har hållit på som fystränare i hockey i 10 år och haft förmånen att träna den yppersta eliten, jag vet vad som krävs jag lovar dig.

Är du intresserad fyll i nedan så tar jag kontakt eller ring Peter Fröberg +46 709 709 888.

 

Kontakt

Namn *
Namn
Mobilnummer
Mobilnummer